Още

Още

Промоции

Национална търговска промоция на Ная

„Описание:

На опаковката на вафли Ная, на които е изписано „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, се активира добавена реалност.

Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра, са с промоционална опаковка „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, а именно следните нетунквани вафли:

Ная Класик 15 бр.,

Ная класик 21 бр.,

Ная класик 35 бр.,

Ная какао 15 бр.,

Ная Какао 35 бр.,

Ная кокос 35 бр. и

Ная кокос 15 бр.

Какво трябва да направите:

Свалете безплaтно мобилното приложение scanAR.

Мобилното приложение “scanAR“ за Android платформа можете да изтеглите безплатно от уебстраницата на Google Play:

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.scanar

или от Apple Store- съответно за iOS:

https://itunes.apple.com/us/app/scanar-augmented-reality-scanner/id1068310241?ls=1&mt=8

След като свалите приложението, трябва да го заредите на екрана на мобилното ви устройство. Стартирайки scanAR, ще се включи камерата на Вашето устройство. Насочете камерата към лицето на опаковките на вафли Ная (или тяхно копие), на които е изписано „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, и задръжте, докато приложението сканира опаковката.

Ная ще оживее пред Вас под формата на 3D холограма. За да бъде играта активна, камерата на мобилното устройство трябва да бъде насочена към опаковката, като е необходимо да имате и активна интернет връзка.


Мобилното приложение не може да работи без визуализирана на екрана опаковка (или нейно копие) с надпис „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“ на нетунквани вафли Ная - Ная Класик 15 бр., Ная класик 21 бр., Ная класик 35 бр, Ная какао 15 бр., Ная Какао 35бр., Ная кокос 35бр. и Ная кокос 15бр.

 

Копие на лицето на опаковките на вафли Ная, на които е изписано „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, можете да намерите на адрес www.prestige96.bg.


Минималните изисквания, за да работи приложението, са:


Наличност на Apple мобилни устройства, използващи iOS 8.0, или по-висок клас от изброените iPhone, iPad, and iPod touch.

Наличност на мобилни устройства с Android 5.0 или по-висок клас със задна камера.

Интернет връзка.Какво е добавена реалност:


Добавена реалност (Augmented Reality или AR) е иновативна технология, която осъществява взаимодействието между реалния свят и дигиталното съдържание. Проектирането е характерно за всякакви мобилни устройства, отговарящи на посочените тук изисквания, като смартфони и таблети.

 

Срок на валидност на видео съдържанието на приложението:

От 01.03.2017 г. до 30.10.2017 г.

 

Общи разпоредби:

Промоционалната игра се организира от търговско дружество „Престиж-96” АД, ЕИК: 201949546, със седалище и адрес на управление в гр. Велико Търново 5000, ул. „Дълга Лъка“ № 6 (наричано по-долу „ОРГАНИЗАТОРА”). Условията на промоционалната игра (наричани по-долу “Условия/та”) ще бъдат налични и достъпни за целия период на същата, на интернет адрес: www.prestige96.bg. Информация за промоционалната игра може да бъде получена и на 0888422784 (според тарифния план на абоната).

Включвайки се в промоционалната игра, участниците се съгласяват с настоящите Условия и са длъжни да ги спазват във всеки един момент.

Промоционалната игра се организира и провежда от ОРГАНИЗАТОРА самостоятелно или чрез възлагането на трети лица.

В промоционалната игра могат да участват всички физически лица с местожителство в Република България, които са дееспособни (съгласно условията на българското законодателство) , с изключение на служителите на дружества "Престиж-96" АД и “айГрийт” ООД както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).

В играта участват единствено продукти в промоционални опаковки (опаковки с визия на промоцията „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“). Продукти, които нямат промоционална опаковка, НЕ МОГАТ да участват в промоцията.

Участието в промоционалната игра е възможно и без закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка. За участието в промоционалната игра е необходимо на екрана на мобилното устройство да бъде визуализирано лицето на опаковките на вафли Ная (или тяхно копие), на които е изписано „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, да стартирате приложението scanAR, да насочите камерата към лицето на опаковките на вафли Ная (или тяхно копие), на които е изписано „+ подарък мобилно приложение с интерактивна игра“, и да задържите, докато приложението сканира опаковката, респ. копието.

Изображенията във връзка с промоционалната игра, визуализирани на уебсайта, опаковките, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност, в случай че продукти в промоционални опаковки се предлагат в търговската мрежа и след изтичане на срока на промоционалната игра.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност за промоционални опаковки, които са нередовни поради грешки при отпечатването им, или са повредени след закупуването на продуктите.

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да допълва и/или променя Условията, като промените влизат в сила веднага след публикуването им на интернет адрес www.prestige96.bg.

ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да промени началната дата (респективно периода) на промоционалната игра, ако поради непредвидени обстоятелства, като например забавяне изготвянето на промоционални/рекламни материали или други, промоционалната игра не може да започне в срок. В този случай, новият срок на промоционалната игра ще бъде посочен на интернет адреса www.prestige96.bg.

ОРГАНИЗАТОРЪТ има право по всяко време да прекрати промоционалната игра, обявявайки това на интернет адрес www.prestige96.bg, в случай че настъпи съществено нарушаване на Условията, има сигнал за извършено престъпление по повод на промоционалната игра, има данни за нарушаване на законни права и интереси на трети лица или настъпят форсмажорни обстоятелства. В случай че промоционалната игра бъде прекратена, „Престиж-96“ АД не дължи обезщетение на участниците в промоционалната игра, нито това е основание за връщане на закупени продукти.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност, ако мобилният апарат на даден участник не отговаря на изискванията в настоящите правила и съответният участник не може да се възползва от промоционалната игра. ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност, ако мобилният апарат на даден участник не поддържа достъп до интернет, няма план към мобилния си оператор, който да му осигурява такъв достъп, или апаратът му не позволява съответният участник да се възползва от промоционалната игра.

Включвайки се в промоционалната игра на ОРГАНИЗАТОРА, участниците се съгласяват доброволно да предоставят на ОРГАНИЗАТОРА и неговите партньори свои лични данни – мобилно устройство и находящите се на него снимки, мултимедия, файлове и камера. Участниците се съгласяват, че ОРГАНИЗАТОРЪТ и посочените негови партньори могат да обработват предоставените, във връзка с участието в промоционалната игра, лични данни за целите на организацията/осъществяването на промоционалната игра.  С участието в промоционалната игра, участникът се съгласява, че във връзка с обработването на личните му данни за посочените цели, ОРГАНИЗАТОРЪТ може да предоставя тези данни на трети лица, с които ОРГАНИЗАТОРЪТ си сътрудничи, работи или има други отношения във връзка с промоционалната игра, включително дружества, предоставящи интернет-поддръжка и администрация на промоционалната игра.

 

 

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Как са се родили бисквити

Как са се родили бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top