Още

Още

Новини

За четвърта поредна година Престиж е генерален спонсор на 100% Power Мач на звездите

8 март 2018
За четвърта поредна година Престиж е генерален спонсор  на 100% Power Мач на звездите

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде организирано от "СпортЛаб" ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на бранда на ПРЕСТИЖ– 100 % Power.

„Подкрепата ни за спорта и в частност за 100% POWER Мач на звездите е устойчива и последователна през годините. Щастливи сме, че имаме възможността за четвърта поредна година ПРЕСТИЖ да бъде генерален спонсор на събитието. През 2018 година решихме отново да подкрепим баскетболното шоу с един от най-новите брандове от портфолиото на ПРЕСТИЖ, а именно “100% POWER” - първият енергиен вафлен бар за 100% енергия. Това е  иновативен продукт, създаден специално за моментите, в които е нужна повече енергия – за спорт, работа, творчество или просто за забавление. На пазара 100% POWER се предлага в три различни вкуса – с женшен и витаминен комплекс, с гуарана и витаминен комплекс и протеинов бар“ сподели Иван Стоев, Маркетинг директор на Престиж.

100% POWER Мачът на звездите ще смени формата на избиране на отборите за 15-ото си издание, което ще се състои на 22 април 2018 година. Домакин на топ събитието в българския баскетбол ще бъде Арена "Ботевград". По примера на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада, за пръв път отборите ще се избират от най-харесваните играчи от феновете. Това стана ясно на първата пресконференция по повод предстоящото 15-то издание на Мача на звездите, на която присъстваха представителите на организаторите и спонсора Георги Глушков – президент на Българска федерация по баскетбол, Иван Гавалюгов – кмет на община Ботевград, Иван Стоев – маркетинг директор на ПРЕСТИЖ, Лили Борисова – Генерален мениджър на Националната баскетболна лига и Стефан Августинов – организационен директор на събитието.

Гласуването за избор на играчи отново ще се състои в сайта на събитието - www.all-star.bg, но този път двата отбора ще бъдат форматирани от своите лидери. Двамата състезатели - българин и чужденец, които ще са капитани на отборите, ще бъдат двамата с най-висок вот от избора. При самия избор на играчите ще бъде приложен принципа на познатата детска игра "настъпванка".

Гласуването за играчи ще стартира по-рано тази година и ще трае 10 дни - между 5 март и 15 март 2018 година. След това ще бъдат обявени капитаните и на живо ще бъде направен изборът на отборите.

За годишнината организаторите предвиждат няколко изненади за феновете, които ще включват музикална програма с популярен сред младежите изпълнител, специални шоу елементи, много награди. Ще бъде спазена традицията да има и допълнителен демонстративен двубой по време на събитието, който ще се проведе в подкрепа на започналата през 2015 година кампания "Аз обичам баскетбола" - целяща България да спечели домакинство на една от групите на Европейското първенство по баскетбол за мъже през 2021 година. Няма да се мине и без традиционните конкурси 100% Power Забивки, 100% Power Тройки и 100% Power Умения.

Телевизионен партньор на двубоя е традиционно Българската национална телевизия, която ще го излъчва директно.

Назад

 

Нови продукти

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Десерт с МЮСЛИ бисквити

Десерт с МЮСЛИ бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top