Още

Още

Новини

Посланикът на Китайската Народна Република в България посети завода на ПРЕСТИЖ

16 август 2017
Посланикът на Китайската Народна Република в България посети завода на ПРЕСТИЖРазгледай галерия

На 10.08.2017 посланикът на Китайската Народна Република в Република България н.пр. Джан Хайджоу, придружен от своята съпруга и членове на своя екип, посети и разгледа завода на „Престиж-96“ АД. Китайската делегация, водена от г-жа Снежана Данева, заместник-кмет „Финанси“ на община Велико Търново и проф. Георги Камарашев, заместник-кмет "Строителство и устройство на територията" на община Велико Търново бе посрещната от г-жа Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД и мениджъри от екипа на компанията.

По време на визитата Н. Пр. Джан Хайджоу изрази своето възхищение от историята, развитието и постигнатите успехи на компанията през нейната двадесет годишна история. Модерното, ново и високо технологично оборудване на завода на „Престиж-96“ АД, високите стандарти на качество, богатото портфолио и корпоративни ценности на компанията впечатлиха китайската делегация.

Най-новите продукти в портфолиото на „Престиж-96“ АД, натуралните плодови рула FRUNU - неповторима комбинация от внимателно изсушено плодово пюре, поръсено със сурови ядки и различни подправки и продуктите от серията Престиж Wellness, които са разработени в две направления – бисквити и вафли без добавена захар и функционални бисквити със „супер съставки“, силно заинтригуваха и допаднаха на гостите от Китай със своя уникален вкус, отлично качество и неповторима визия. Неустоимите Престиж Мюсли се оказа, че са любимите бисквити на семейството на г-н Джан Хайджоу.

В заключение на срещата, посланик Джан Хайджоу изрази увереността си, че висококачествените продукти на „Престиж-96“ АД, постоянният стремеж към иновации и съвършенство ще са основополагащи и водещи за успеха на вече стартиралия бизнес на компанията в Китай.

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Ябълково изкушение

Ябълково изкушение

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top