Още

Още

Новини

100% POWER Мач на звездите

23 февруари 2017
100% POWER Мач на звездите

На 2-ри април 2017 година в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе зрелищното баскетболно шоу „100% POWER Мач на звездите“, подкрепен от „Престиж-96“ АД като генерален спонсор за трета поредна година, обявиха днес организаторите на събитието на пресконференция в Министерството на спорта.

„Подкрепата ни за спорта и в частност за „100% POWER Мач на звездите“ е устойчива и последователна. Щастливи сме, че имаме възможността за трета поредна година „Престиж-96“ АД да бъде генерален спонсор на събитието и за четвърта подред година да подкрепим организаторите на събитието. Освен лидер на пазара, „Престиж-96“ АД се стреми да бъде и социално отговорна компания с активна позиция към бъдещето на обществото, в което живеем. Затова и компанията инициира и подкрепя множество инициативи, които имат положителен ефект върху живота на хората. Каузите на компанията ни са основно свързани с младите хора – тяхното образование, личностно израстване, култура, спорт и здравословен начин на живот“ сподели Дарина Стоянова, Изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД.

„Мачът на звездите“ е сред най-обичаните и очаквани събития от феновете на баскетболния спорт. Превърнал се в традиционна част от календара на Националната баскетболна лига, мачът всяка година събира отбори, съставени от най-добрите баскетболисти, които са получили най-висок рейтинг от своите фенове. „Гласуването тази година ще бъде само една седмица – от 27.02.2017 до 06.03.2017 г като ще бъдат включени всички баскетболисти, които са имали минимум три изиграни мача“ обяви Стефан Августинов, организатор на събитието.

„През 2017 година решихме да подкрепим баскетболното шоу с най-новия бранд от портфолиото на „Престиж-96“ АД, а именно “100% POWER”, представляващ първият  енергиен вафлен бар за 100% енергия. Това е изключително иновативен продукт, създаден специално за моментите, в които батерията ни свърша и имаме нужда от повече енергия – да спортуваме, да работим и творим или просто, за да се забавляваме“ разказа Магдалена Сергиева, Директор човешки ресурси и администрация в „Престиж-96“ АД.

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

История за вафлите

История за вафлите

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top