Още

Още

Новини

Европейска програма „Fit to work in Europe“ по проекта ЕРАЗЪМ на Европейския съюз

13 февруари 2017
Европейска програма „Fit to work in Europe“ по проекта ЕРАЗЪМ на Европейския съюз

За втора поредна година гости на „Престиж-96“ АД бяха ученици, участващи в европейската програма „Fit to work in Europe“ по проекта ЕРАЗЪМ на Европейския съюз. И тази година учениците, които имаха възможността да се запознаят с дейността на „Престиж-96“ АД и да разгледат изключително модерното производството на най-вкусните бисквити, вафли и мини кейкове бяха от следните държави - България, Франция, Германия, Турция и Испания.

Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД, сподели с присъстващите ученици вдъхновяващата история за създаването на една от най-успешните компания за бързо оборотни стоки в момента и пазарен лидер във всички категории, в които оперира и пожела на децата да не спират да преследват мечтите си, защото с много труд, постоянство и желание се сбъдват и най-съкровените мечти. Магдалена Сергиева и Наталия Николова от отдел Човешки ресурси на „Прстиж-96“ АД запознаха децата с организационната структура на компанията и им дадоха ключови насоки при кандидатстване за стаж или работа.

За първи път гости на „Престиж-96“ АД бяха и представителите на инициативата „Образование 2030“ – Ирена Бойносвска и Лора Костадинова. Инициативата е създадена по идея на евродепутата Ева Паунова, обединяваща над 40 компании, неправителствени организации и държавни институции с цел повишаване на вниманието към проблемите в сферата на образованието в България, както и възможност за получаване на ефективно и качествено образование за всички деца. Нашите приятели от „Образование 2030“ разказаха на децата какви ще са предизвикателствата пред тях, когато завършат училище, какви ще са знанията, уменията и компетенциите, които ще се предпочитат от работодателите през следващите години и ги посъветваха да бъдат активни в различни доброволчески инициативи и извънкласни дейности, защото чрез тях се трупа опит и знания още в ученическите години, а след това този опит бива високо оценен от бъдещите работодатели.

 

 

Назад

 

Нови продукти

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Как са се родили бисквити

Как са се родили бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top