Още

Още

Новини

“Престиж 96” с ексклузивно представяне на „Престиж Селекция“

16 май 2016
“Престиж 96” с ексклузивно представяне на „Престиж Селекция“Разгледай галерия

За своята нова продуктова линия компанията си партнира с

топготвача на България шеф Жоро Иванов

Като пазарен лидер във всички категории, в които оперира - бисквити, вафли, мини кейкове - „Престиж 96“ АД се стреми да създава и развива продукти, които да гарантират отлично преживяване и вкус на своите потребители.  Tази философия вдъхнови създаването на най-новата продуктова линия в семейството на компанията - „Престиж Селекция“.

На 12 май 2016 г., на чаша ароматно кафе и множество сладки и солени изкушения, в изисканата обстановка на Гранд Хотел София, компанията представи своя най-нов бранд „Престиж Селекция“. За сега под този бранд са лансирани:

  • „Престиж селекция ЛЮБИМИ“ - превъзходни и неустоими бисквити в три различни вкуса - какао, лешник и крем пастичерия, разработени с майсторството и класата на италианските специалисти в областта на сладкарството.
  • „Престиж селекция ФИНИ“ – ефирни и леки бисквити в два внимателно подбрани вкуса - ябълка и портокал, както и лешник с кокос и бял шоколад.

Бисквитите  „Престиж селекция Фини“ са разработени с помощта и безупречната кулинарна експертиза на шеф Жоро Иванов. „Престиж 96 е синоним на авторитет и отлична репутация. Ние заставаме с името си зад всеки наш продукт като своеобразна гаранция за високо качество и чудесен вкус. Сътрудничеството ни с шеф Жоро Иванов беше естественото продължение за развитието на новите продукти, част от „Престиж Селекция“. За нас е чест, но същевременно и дълг да работим само с най-добрите експерти в своята област.“, коментира партньорството Дарина Стоянова, изпълнителен директор на компанията.

Шеф-готвачът Жоро Иванов притежава диплома от престижния Френски кулинарен институт в Ню Йорк. В практиката си е преминал през обучения във Франция, Италия, Германия, а цели седем години е начело на ресторант с две звезди Мишлен "Ла Трюф Ноар" в Брюксел. Жоро Иванов е вицепрезидент на Евро-Ток Интернационал - асоциацията на топготвачите в Европа и президент на българското представителство на организацията. Към момента шеф Иванов заема поста главен готвач на кулинарния екип на Гранд Хотел София.

Ангажиментът си да гарантира винаги отлично качество на своите продукти „Престиж 96“ АД доказа и по-рано през годината, когато получи официално признание в рамките на наградите „Компания на годината 2015“, организирани от информационното издание „Business Lady”. Компанията бе наградена в категория „Индустрия“ за приноса си в областта на устойчивото развитие, качеството и иновациите в производството на захарни изделия. Компанията работи усърдно за въвеждането на модерни и иновативни производствени линии и инвестира в проекти за устойчиво развитие и създаване на продукти с изключително качество.

Назад

 

Нови продукти

НЕобикновени Бисквити Ная Какао 200г

НЕобикновени Бисквити Ная Какао 200г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Закуската не може да чака

Закуската не може да чака

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top