Още

Още

Новини

Изпълнителният директор на „Престиж-96“ АД госпожа Дарина Стоянова посети Народното събрание по покана на госпожа Цецка Цачева

7 април 2016
Изпълнителният директор на „Престиж-96“ АД госпожа Дарина Стоянова посети Народното събрание по покана на госпожа Цецка ЦачеваРазгледай галерия

На 30-ти март 2016 година госпожа Дарина Стоянова беше гост в Народното събрание по покана на председателя на Народното събрание на Република България госпожа Цецка Цачева към Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ).

Дамите от СЖББ присъстваха на част от пленарно заседание и изслушването на министър Петър Москов във връзка със здравната реформа. В рамките на посещението,  дамите от Съвета на жените в бизнеса в България проведоха работна среща, на която присъстваха госпожа Цецка Цачева, председател на Народното събрание на Република България, господин Цветан Цветанов, председател на парламентарната група на ПП ГЕРБ, госпожа Ирена Соколова – председател на ЖГЕРБ и други дами народни представители от различни политически партии в 43-то Народно събрание. „Необходимо е взаимодействие между държавните институции и бизнеса за търсене на възможности за по-добра реализация за многото млади български момичета, които получават престижно образование у нас и в чужбина“ сподели госпожа Цецка Цачева по време на срещата. Председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов от своя страна отбеляза, че въпреки различията между представителите на различните политически сили, жените от бизнеса могат да дадат тон и да бъде забравено противопоставянето. Той предложи да бъде обсъдена възможността българските депутати в Европейския парламент от всички политически сили да организират посещение в Брюксел на дамите от Съвета.

Д-р инж. Боряна Манолова представи дейността на СЖББ и покани народните представители и госпожа Цачева да присъстват на  предстоящата международна конференция „Глобален форум на жените лидери” на 18-20 май 2016 г в София, организирана от СЖББ в сътрудничество с ЮНЕСКО. Подзаглавието на форума е „Да вдъхновим следващите поколения лидери”, тъй като виждаме, че това е нашата роля и мисия, посочи Боряна Манолова. В края на срещата госпожа Манолова връчи на председателя на Народното събрание госпожа Цецка Цачева сертификат и значка за почетно членство в Съвета на жените в бизнеса в България.

След срещата в Народното събрание госпожа Дарина Стоянова сподели „бях радостна и поласкана от факта, че дори в Народното събрание марките на Престиж са така харесвани. По време на моето представяне дамите народни представители спонтанно изрекоха рекламния ни слоган „Ядеш сега или гориш“ .

Назад

 

Нови продукти

НЕобикновени Бисквити Ная Класик 190г

НЕобикновени Бисквити Ная Класик 190г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Ябълково изкушение

Ябълково изкушение

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top