Още

Още

Новини

„Престиж-96“ АД подкрепи „Академия за родители”- най – големият семеен форум в България

30 март 2016
„Престиж-96“ АД подкрепи „Академия за родители”-  най – големият семеен форум в БългарияРазгледай галерия

За втори път в София се проведе най-мащабното събитие за бъдещи и настоящи мами, татковци, малки и пораснали деца. На форумa  “Академия за родители ” на 27-28 февруари присъстваха над 2 000 семейства.

Целта на “Академия за родители” е да даде на всяко семейство възможност да получи уменията и знанията, които са му необходими, за да отгледа по-лесно децата си. Затова като част от лекционната програма се включиха над 30 водещи специалисти в различни области и над 60 организации, от които родителите имаха възможност да получат практически съвети по всички важни за развитието на детето теми. От гимнастика и масаж на бебето, обезболяване по време на раждане и неинвазивните пренатални тестове, до ценностите и правилата в семейството, съвети за това как да изградим здрава емоционална връзка с детето и отношенията в семейството след появата на детето и детските кризи.

Бременните имаха възможност безплатно да си направят изследване на глюкоза, всички деца минаха през специалистите от Практическа педиатрия за профилактичен преглед, а в кътовете за консултация се дискутираха свободно всякакви теми за музиката и детското развитие, превенция на затлъстяването, безопасен интернет, развиващи игри и какво ли още не.

Снимки: „Фондация три“

Назад

 

Нови продукти

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

НАЯ Суха паста Мляко и Какао 150г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Десерт с МЮСЛИ бисквити

Десерт с МЮСЛИ бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top