Още

Още

Новини

Мачът на звездите събира най-добрите баскетболни играчи на едно място през пролетта за 13-тото си издание

26 февруари 2016
Мачът на звездите събира най-добрите баскетболни играчи на едно място през пролетта за 13-тото си изданиеРазгледай галерия

В периода 26-27 март 2016 година Пловдив посреща „ПРЕСТИЖ Мач на звездите“, подкрепен от „Престиж-96“ АД като генерален спонсор за втора поредна година.

„Мачът на звездите“ е сред най-обичаните и очаквани събития от феновете на баскетболния спорт. Превърнал се в традиционна част от календара на Националната баскетболна лига, мачът всяка година събира отбори, съставени от най-добрите баскетболисти, които са получили най-висок рейтинг от своите фенове.

 

„Подкрепата ни за „ПРЕСТИЖ Мач на звездите“ е устойчива и последователна. За трета поредна година заставаме зад организаторите на събитието, защото сме убедени, че активният начин на живот, създаването на подходящата среда и условия за активно спортуване са ангажимент на всяка социално отговорна компания. Именно затова в „Престиж-96“ АД се стремим да налагаме баскетбола като спорт, достъпен за всички, заедно с неговите социални и здравословни измерения. И не на последно място – всички в компанията обичат този спорт. Надяваме се, че и тази година баскетболистите, които ще се включат в демонстративния мач, ще направят едно незабравимо шоу, с което ще успеем да привлечем още повече млади хора към спорта.“, сподели Дарина Стоянова, Изпълнителен директор на „Престиж-96“ АД.

 

В досегашните си 12 издания „Мачът на звездите“ е гостувал във Варна, София, Самоков и Ямбол. През 2016 година предстои той за пръв път да се проведе в град Пловдив в новопостроената зала „Колодрума“, отговаряща на най-високите спортни изисквания в различни сфери. Събитието гарантира добро настроение на всички свои посетители и обещава истински спортни страсти за най-верните привърженици на баскетбола. Отборите на „Фолксваген“ и „Търкиш Еърлайнс“ отсега дават заявка за много нажежени емоции до последния съдийски сигнал.

 

В допълнение, играта ще бъде разнообразена със забавните конкурси в категории „Споко Умения“, „Тройки Троя“ и „Хипер Забивки“. Продуктите на „Престиж-96“ АД отново ще зареждат гостите по време на събитието - правилното хранене и физическата активност гарантират успехи не само на играчите, но и на всички, които се отнасят с отговорност към своето здравословно и физическо състояние.

Назад

 

Нови продукти

НЕобикновени Бисквити Ная Класик 190г

НЕобикновени Бисквити Ная Класик 190г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Как са се родили бисквити

Как са се родили бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top