Още

Още

Новини

„В спора се ражда истината“ или едно Коледно СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДЕБАТИ

24 януари 2016
„В спора се ражда истината“ или едно Коледно СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДЕБАТИРазгледай галерия

Пето издание на SDI Оpen – състезанието за дебати, в което се включиха участници от над 20 български града се проведе от 18-ти до 20-ти декември в София. С деликатните и изискани бисквити Мюсли с черен шоколад „Престиж-96“ АД подкрепи всички ученици и техните учители, които взеха участие в състезанието.

Дебатите се проведоха по модела на британския парламент – с две камари. Съдии оценяват с точки аргументите на участниците и така, който има повече точки продължава напред. Темите, по които дебатираха младите хора бяха от сферата на политика, икономика и образование, а темата за финала бе свързана с правото на избор за изучаваните предмети на учениците след 8-ми клас.

На първо място се класира отбор "Коледен чорап" с говорители Иван Иванов и Ана Мария Панайотова от СОУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ", Русе.
В класирането на индивидуални говорители трето място зае Виктория Замова от ЕГ Пловдив, второ - Деница Бакалова от Софийски университет "Св. Климент Охридски", а на първо място застана Иван Иванов от СОУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ", Русе.

Снимки: Амира Рифай, Кирил Василев, Йоанна Даниелова, Ангел Митков, Мария Димитрова

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Любопитно за мюсли

Любопитно за мюсли

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top