Още

Още

Новини

„Престиж 96“ АД беше домакин на дискусия за актуалните теми в община Велико Търново

8 октомври 2015
„Престиж 96“ АД беше домакин на дискусия за актуалните теми в община Велико ТърновоРазгледай галерия

На 26.09.2015 „Престиж 96“ АД беше любезен домакин на среща-разговор между Съвета на жените в бизнеса в България и кандидат-кмета на община Велико Търново – г-н Даниел Панов.  Срещата беше открита от Изпълнителния директор на „Престиж 96“ АД г-жа Дарина Стоянова, която е и член н Съвета на жените в бизнеса в България и от г-жа Боряна Манолова Председател на СЖББ.


„Съветът на жените в бизнеса в България” е сдружение с нестопанска цел в обществена полза, чиято цел е да популяризира добрите практики и програми за насърчаването на професионалното развитие на жените в малкия и среден бизнес и израстването им в мениджърски позиции; да подкрепя младите специалисти и таланти, за да реализират потенциала си в България и да подпомага младежи в неравностойно социално положение в тяхното образование.


„За нас срещите като тази имат голямо значение, тъй като въпросите за развитие на градовете и общините са много важни. Имаме много идеи и нужда да споделим опитa, който сме натрупали през годините. Виждаме, че Велико Търново става все по-привлекателен град”, сподели г-жа Боряна Манолова, Председател на Съвета на жените в България и Главен Изпълнителен директор на „Siemens” у нас.


По време на срещата бяха обсъдени и въпроси от областта на трудовата заетост, образованието, инвестициите и развитието на община Велико Търново. Г-н Панов и Дамите от Съвета имаха възможността да  разгледат модерното и високо технологично оборудване на „Престиж 96“ АД и да се запознаят с прилаганите изключително високи стандарти за качество и контрол на произвежданата продукция.

Назад

 

Нови продукти

НАЯ Суха пасти с вкус на Ягодов сладолед 150г

НАЯ Суха пасти с вкус на Ягодов сладолед 150г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Закуската не може да чака

Закуската не може да чака

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top