Още

Още

Новини

Производството на „Престиж 96“ в нов модерен завод

31 октомври 2013
Производството на „Престиж 96“ в нов модерен завод

„Престиж 96“ АД произвежда всички свои марки в нова модерна фабрика от началото на 2013 г. Производствената база се простира на площ от 28 400 кв.м, а инвестицията за сградата и оборудването за контрол на качеството е на стойност 30 млн. лева.

„Престиж 96“ има дългосрочен интерес към българския пазар и ще продължи да се развива“, заяви изпълнителният директор Анастасиос Панайотопулос на официалното откриване на сградата във Велико Търново днес. „Имаме намерение да инвестираме още в разширяването на продуктовата гама и нова мощна техника“, допълва той.

Компанията значително е увеличила работните места, като в момента тя осигурява заетост на над 600 души. Кметът на Велико Търново, Даниел Панов, сподели: „Престиж 96“ е не само топ инвеститор, но и сред най-големите работодатели за региона на Велико Търново. Приветстваме всички инвеститори, които винаги могат да разчитат на нашата институционална подкрепа.“

Н. Пр. Димостенис Стоидис,  посланик на Република Гърция, Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, както и областният управител на Велико Търново Георги Рачев уважиха официалното откриване на завода във Велико Търново.

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Десерт с МЮСЛИ бисквити

Десерт с МЮСЛИ бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top