Още

Още

Новини

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НА ПОСЕЩЕНИЕ В ПРЕСТИЖ

7 юни 2019
КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НА ПОСЕЩЕНИЕ В ПРЕСТИЖРазгледай галерия

„Имате основание да се гордеете! Впечатляващо  е това, което правите в ПРЕСТИЖ!“

Главният изпълнителен директор на Световната банка – г-жа Кристалина Георгиева, заедно с г-н Фабрицио Дзарконе, постоянен представител на Световната банка в София и представители на община Велико Търново, посетиха завода на нашата компания в петък, 31-ви май 2019 г.

Това беше второ посещение на делегация на Световната банка в нашия завод. Гостуването съвпадна и с Деня на семейството в Престиж.

Гостите ни бяха впечатлени от добрите практики и изградената корпоративната култура на ПРЕСТИЖ.  „Моята мечта е да видя българския бизнес като вас - изряден работодател“, сподели г-жа Георгиева. Тя допълни, че винаги е работила за това „да променя имиджа на България, на българския предприемач и работник по света. Да променя мнението на българите за България“.

По време на срещата се постави акцент върху това, че трябва да има повече добри новини, да споделяме и разпростираме по-усилено положителните примери, които въхновяват и оставят трайна следа в нашето общество.

С гордост споделихме с нашите гости и последните си продуктови иновации, както и разработките ни с цел опазване на околната среда - премахване на капака на боксовете за вафли, чрез което спестяваме 200 000 кг хартия на година и спасяваме една гора с размерите на националния стадион.

След срещата в Престиж г-жа Георгиева сподели в Twitter и във Facebook: Изключително ми беше приятно да се срещна с Дарина Стоянова - една истинска жена лидер. Тя не само успешно управлява своя бизнес, но и е изградила и впечатляваща фирмена култура в Престиж 96.

Назад

 

Нови продукти

НАЯ Суха пасти с вкус на Ягодов сладолед 150г

НАЯ Суха пасти с вкус на Ягодов сладолед 150г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Ябълково изкушение

Ябълково изкушение

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top