Още

Още

Новини

ФРУНУ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

20 февруари 2019
ФРУНУ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Голямо признание и радост за нашата компания е фактът, че ПРЕСТИЖ беше една от компаниите, поканени да бъде партньор на международно състезание за деца Global Enterprise Challenge (GEC).

В България Състезанието се организира за пета поредна година от Център за учебно-тренировъчни фирми и Световната мрежа на учебните предприятия EUROPEN-PEN International. Целта на състезанието е да развие функционалните умения на учениците да се справят със ситуации, които изискват работа в екип по поставен казус от реална компания.

В състезанието взеха участие над 100 ученика от България, Македония, Сърбия, Германия, Франция и Англия. Всички те работеха в новосформирани маркетинг екипи по казуса „Как да направим продукти от серията ФРУНУ по-атрактивни за младите хора в България и по света?“. Страхотни емоции за всички участници, много нови знание, умения и не на последно място приятелства и усмивки. Положените усилия си заслужаваха, защото бяха генерирани страхотни идеи, а отборът победител спечели прием в един от водещите университети в България УНСС, специалност „Финанси“.

Fruni challenge 1

Fruni challenge 2

Fruni challenge 3

Fruni challenge 4

Fruni challenge 5

Fruni challenge 6

Fruni challenge 7

Fruni challenge 8

Fruni challenge 9

Fruni challenge 10

Fruni challenge 11

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Десерт с МЮСЛИ бисквити

Десерт с МЮСЛИ бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top