Още

Още

Ценности

Ценности

Четири основни ценности ни вдъхновяват в ежедневната ни работа, за да поддържаме високите стандарти зад името „Престиж“:

Традиция

Ценим и дълбоко уважаваме корените си. Нашите майстори кулинари познават родния вкус и приготвят своите произведения по дългогодишни рецепти. С всяка изминала успешна година затвърждаваме постиженията си и ги превръщаме в традиция – да създаваме наслада чрез продуктите си.

Честност

Печелим доверието на нашите почитатели, защото уважаваме мнението им, и създаваме своите продукти спрямо техния вкус. Почтеността и взаимното доверие ни водят и в работата с нашите партньори и служители.

Съвършенство

С майсторство създаваме всички наши продукти. Постигаме съвършенство с лекота във всякакви форми – бисквити, вафли, сухи пасти, мюсли барове, торти и вафлени пурички, а с вкуса никога не правим компромис.

Иновация

Ние вярваме в силата на иновациите и постоянно се развиваме. Осъзнаваме, че постигаме повече с нововъведенията, които използваме. Технологиите ни вдъхновяват да погледнем отвъд пределите на постигнатото, а там ни очакват много неоткрити вкусове и наслади.

 

Нови продукти

РОДЕН КРАЙ 21бр Класик

РОДЕН КРАЙ 21бр Класик

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Как са се родили бисквити

Как са се родили бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top