Още

Още

НАГРАДИ и ПРИЗНАНИЯ

ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ЗА УСТОЙЧИВ БИЗНЕС И ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЗРАВОСЛОВНИТЕ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

20 февруари 2019
ПРЕСТИЖ С ОТЛИЧИЕ ЗА УСТОЙЧИВ БИЗНЕС И ВИСОКИ ПОСТИЖЕНИЯ  В ОБЛАСТТА НА ЗРАВОСЛОВНИТЕ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

В края на 2018 година един от най-големите работодатели в община Велико Търново фирма ПРЕСТИЖ получи редица награди за устойчиво развитие и грижа за своите служители

В рамките на осмите годишни награди за иновативност, предприемачески дух и добри бизнес практики - Forbes Business Awards 2018 - фирма ПРЕСТИЖ заслужено получи високо отличие в категорията „Развитие на човешките ресурси“ от независимо жури, съставено от доказани бизнес лидери и икономисти. С това ПРЕСТИЖ се нарежда сред компаниите с най-добри практики по отношение на човешките ресурси в страната.

Устойчивият бизнес на компанията и добрите резултати за четвърта поредна година отличават ПРЕСТИЖ като победител и компания за пример в инициативата „TRUE LEADERS”, организирана от ICAP България. Събитието връчва своите награди на компаниите в България, които покриват едновременно няколко измерими и обективни критерии като кредитна стабилност и водеща позиция в сектора, в който работят, увеличение на персонала, приходи и др.

В допълнение към тези две награди от компанията с радост споделиха, че ПРЕСТИЖ е единствената фирма от област Велико Търново, която е конкретно посочена от регионалната Инспекция по труда за пример и лауреат за отлични резултати и добри производствени практики в областта на здравето, превенцията и безопасните условия на труд. Националният преглед е направен на база анализи на Главна инспекция по труда в следствие на проверки и обзор на регионалните инспекции в цялата страна. ПРЕСТИЖ е българската компания, която се откроява с впечатляващи цялостни резултати в сферата на безопасните условия на труд, изключително високи стандарти на работа, постоянна грижа за своите служители и непрекъсната работа в сферата на  отговорната социална политика.

Добрите и безопасни условия на труд са не само основен приоритет на компанията, но през годините те се утвърждават като неизменна част от фирмена култура на компанията. В ПРЕСТИЖ вярват, че безопасността на хората е безусловен принцип в работата им и винаги се стремят да осигурят максимално добри условия за работа, грижа и превенция за здравето на служители им. Вниманието към безопасността и добрите условия на труд са част от ежедневните дейности и първостепенна отговорност не само на мениджмънта на компанията и ръководителите на звена, но и поведение, което възпитават във всеки един от служителите си.

Надграждайки над добрите практики, които компанията непрекъснато развива в областта на човешките ресурси,  от ПРЕСТИЖ споделят и за предстоящото от началото на януари 2019 година поредно голямо увеличение на заплатите на служителите, директно заети с производството на най-вкусните бисквити, вафли и мини кейкове в България. С тази стъпка за пореден път от ПРЕСТИЖ доказват своите лидерски позиции като сигурен, устойчив през годините и надежден работодател, партньор и приятел за своите служители. Защото, както споделя Дарина Стоянова, изпълнителен директор на компанията, „Хората са най-ценния капитал, който имаме. Разчитаме на тяхното трудолюбие, ефективност и лоялност, за да продължим да радваме нашите потребители с висококачествени и изключително вкусни продукти.“

Отличие за устойчив бизнес

Отличие за устойчив бизнес

Отличие за устойчив бизнес

Назад

 

Нови продукти

Престиж чаени бисквити 364г

Престиж чаени бисквити 364г

Прясно от фабриката на „Престиж“

» Научи повече

По твой вкус

Как са се родили бисквити

Как са се родили бисквити

» Научи повече
© Всички права запазени „Престиж 96“ АД

Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
 
Top